Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Thermal processing and quality...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Thermal processing and quality of foods /
Άλλοι συγγραφείς:
Zeuthen, P.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Elsevier Applied Science,
c1984
Θέματα:
Food
>
Preservation
Food
>
Thermal properties
Food
>
Preservation
>
Congresses
Food
>
Thermal properties
>
Congresses
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Thermal processing of packaged foods /
ανά: Holdsworth, S. D
Έκδοση: (1997)
Thermal technologies in food processing /
Έκδοση: (2001)
Innovations in food processing /
ανά: Barbosa-Canovas, Gustavo V
Έκδοση: (2000)
Aseptic processing of foods containing solid particulates /
ανά: Sastry, Sudhir Kartikeya, 1952-
Έκδοση: (2002)
Continuous thermal processing of foods : pasteurization and UHT sterilization /
ανά: Lewis, Michael John, 1949-
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......