Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Fish and fishery products :
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Fish and fishery products : composition, nutritive properties and stability /
Άλλοι συγγραφείς:
Ruiter, A.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Wallingford :
CAB International,
c1995
Θέματα:
Fishery products
>
Microbiology
Fishery products
>
Preservation
Fishes
>
Diseases
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
HACCP in meat, poultry and fish processing /
Έκδοση: (1995)
Coastal fishery projects : : construction, maintenance and development /
Έκδοση: (1994)
Fisheries : products and fleet 1976-1977 /
Έκδοση: (1979)
Fishery resources of greek waters /
ανά: Belloc, G.
Introduction to fish technology /
ανά: Regenstein, J. M.
Έκδοση: (1991)
×
Φορτώνει......