Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ελαιόλαδο, σπορέλαια, λίπη & ε...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ελαιόλαδο, σπορέλαια, λίπη & επιτραπέζια ελιά /
Κύριος συγγραφέας:
Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα:
[χ.ό.],
c1992
Έκδοση:
[2η έκδ.]
Θέματα:
Oils and fats, Edible
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Τεχνολογία των λιπαρών σωμάτων : βρώσιμα έλαια και λίπη /
ανά: Χριστόπουλος, Π
Έκδοση: (1954)
Food oils and fats technology, utilization, and nutrition /
ανά: Lawson, Harry W
Έκδοση: (1995)
Refining of oils and fats : for edible purposes /
Έκδοση: (1962)
Fats and oils /
ανά: Stauffer, Clyde E.
Έκδοση: (1996)
Fats and oils : formulating and processing for applications /
ανά: O'Brien, Richard D.
Έκδοση: (2004)
×
Φορτώνει......