Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Principles of catering design...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Principles of catering design /
Κύριος συγγραφέας:
Lawson, Fred R.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Architectural Press,
1973
Θέματα:
Food service
>
Equipment and supplies
Caterers and catering
>
Designs and plans
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Cook-chill catering : technology and management /
ανά: Light, Nicholas D.
Έκδοση: (1990)
Catering management/
ανά: Scanlon, Nancy Loman
Έκδοση: (2000)
Μελέτη για την τοποθέτηση Fleet Management System στην εταιρεία Hellenic Catering Α.Ε.
ανά: Φωτόπουλος, Αντώνης, κ.ά.
Έκδοση: (2018)
Μελέτη ποσοτικοποίησης των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου (Greenhouse Gas emissions) στην επιχείρηση Hellenic Catering A.E.
ανά: Βασιλική, Αραπακοπούλου Α., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Design and layout of foodservice facilities/
ανά: Birchfield, John C.
Έκδοση: (2003)
×
Φορτώνει......