Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Cheese :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Cheese : chemistry, physics and microbiology /
Άλλοι συγγραφείς:
Fox, P. F.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Gaithersburg, MA. : London (Chapman & Hall),
Aspen Publishers ;
1999, c1993
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Cheese
Cheese
>
Varieties
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Major cheese groups /
Έκδοση: (1999)
Chemistry of structure-function relationships in cheese /
Έκδοση: (1995)
Feta and related cheeses /
Έκδοση: (1996)
Cheese rheology and texture /
ανά: Gunasekaran, Sundaram
Έκδοση: (2003)
General aspects /
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......