Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Protein additives in foodservi...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Protein additives in foodservice preparations /
Κύριος συγγραφέας:
Rakosky, Joseph
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1989
Θέματα:
Proteins in human nutrition
Soy proteins
Food additives
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Protein structure-function relationships in foods /
Έκδοση: (1994)
Biochemistry of food proteins /
Έκδοση: (1992)
Methods of testing protein functionality /
Έκδοση: (1996)
Dietary proteins : how they alleviate disease and promote better health /
Έκδοση: (1992)
Protein functionality in food systems /
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......