Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Consistency of foodstuffs /
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Consistency of foodstuffs /
Κύριος συγγραφέας:
Sone, Toshimaro
Άλλοι συγγραφείς:
Matsumoto, Sachio
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Dordrecht :
Reidel,
c1972
Θέματα:
Food texture
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Toxic constituents of plant foodstuffs /
Έκδοση: (1980)
Toxic constituents of animal foodstuffs /
Έκδοση: (1974)
Food texture measurement and perception /
ανά: Rosenthal, Andrew J
Έκδοση: (1999)
Texture measurements of foods : psychophysical fundamentals; sensory, mechanical, and chemical procedures, and their interrelationships /
Έκδοση: (1973)
The unprovability of consistency : : an essay in modal logic /
ανά: Boolos, George S.
Έκδοση: (1979)
×
Φορτώνει......