Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Physical properties of foods a...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Physical properties of foods and food processing systems /
Κύριος συγγραφέας:
Lewis, Michael J
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Cambridge, England :
Woodhead Publishing Ltd,
c1996
Θέματα:
Food industry and trade
Food
Food
>
Quality
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food process monitoring systems /
Έκδοση: (1993)
Physical chemistry of food processes /
Έκδοση: (1992)
Food properties and computer-aided engineering of food processing systems /
Έκδοση: (1989)
Quality of fresh and processed foods /
Έκδοση: (2004)
Food process modelling /
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......