Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Competitiveness in the food in...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Competitiveness in the food industry/

Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Blackie Academic & Professional
Άλλοι συγγραφείς: Traill, Bruce, Pitts, Eamonn, Traill, W. Bruce
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London: Blackie Academic & Professional, 1997
Θέματα:
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων > Ευρώπη
Συγκριτικό πλεονέκτημα (Διεθνές εμπόριο) > Ευρώπη
Competition > European Union countries
Food industry and trade > European Union countries
Food industry and trade
Competition
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • On competition/
    ανά: Porter, Michael E., 1947-
    Έκδοση: (1998)
  • Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
    Έκδοση: (1989)
  • Industrial policies and economic integration : learning from European experiences /
    ανά: Bianchi, Patrizio, 1952-
    Έκδοση: (1998)
  • Principles of food processing /
    ανά: Heldman, Dennis R
    Έκδοση: (1997)
  • Introduction to food process engineering /
    ανά: Smith, P. G.
    Έκδοση: (2003)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_rrghn4cqtjjsf3kdac58j958h1