Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Competitiveness in the food in...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Competitiveness in the food industry/
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Blackie Academic & Professional
Άλλοι συγγραφείς:
Traill, Bruce
,
Pitts, Eamonn
,
Traill, W. Bruce
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London:
Blackie Academic & Professional,
1997
Θέματα:
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων
>
Ευρώπη
Συγκριτικό πλεονέκτημα (Διεθνές εμπόριο)
>
Ευρώπη
Competition
>
European Union countries
Food industry and trade
>
European Union countries
Food industry and trade
Competition
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
On competition/
ανά: Porter, Michael E., 1947-
Έκδοση: (1998)
Process engineering in the food industry : developments and opportunities /
Έκδοση: (1989)
Industrial policies and economic integration : learning from European experiences /
ανά: Bianchi, Patrizio, 1952-
Έκδοση: (1998)
Principles of food processing /
ανά: Heldman, Dennis R
Έκδοση: (1997)
Introduction to food process engineering /
ανά: Smith, P. G.
Έκδοση: (2003)
×
Φορτώνει......