Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Design and layout of foodservi...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Design and layout of foodservice facilities/
Κύριος συγγραφέας:
Birchfield, John C.
Άλλοι συγγραφείς:
Sparrowe, Raymond T.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Hoboken, New Jersey:
John Wiley & Sons, Inc,
c2003
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ
>
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
>
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
FOOD SERVICE MANAGEMENT
FOOD SERVICE
>
EQUIPMENT AND SUPPLIES
RESTAURANTS
>
DESIGN AND CONSTRUCTION
Food service
>
Management
Food service
>
Equipment and supplies
Restaurants
>
Design and constuction
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης/
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα
Έκδοση: (2005)
Air pollution control engineering /
ανά: De Nevers, Noel
Έκδοση: (1995)
Εγκαταστάσεις αερίου/
ανά: Johnson, William M.
Έκδοση: (2000)
TQM and ISO 9000 for architects and designers.
ανά: Nelson, Charles E.
Έκδοση: (1996)
Food process engineering : theory and laboratory experiments /
ανά: Sharma, S. K. 1945-
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......