Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Le Lait
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Le Lait
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Paris :
Editions Scientifiques Elsevier,
1921
Θέματα:
Agriculture
Dairy processing
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Le lait et le froid : les produits laitiers (laits, cremes, beurres, fromages, cremes glacees) et leur traitement frigorifique /
ανά: Jacquet, Jean
Έκδοση: (1961)
Advanced dairy science and technology /
Έκδοση: (2008)
Dairy science and technology handbook /
Έκδοση: (1993)
Γαλακτοκομία /
ανά: Βεϊνόγλου, Βίκτωρ
Έκδοση: (1981)
Technologie laitiere /
ανά: Ray, Georges
Έκδοση: (1951)
×
Φορτώνει......