Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Safe handling of foods/
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Safe handling of foods/

Άλλοι συγγραφείς: Farber, Jeffrey M., Todd, Ewen Cameron David, 1939-, Todd, E. C. D. 1939-, Todd, Ewen C. D.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York: Marcel Dekker, c2000
Σειρά:Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 98
Θέματα:
Τροφή, Υπηρεσίες της > Μέτρα ασφαλείας
Τροφή, Υπηρεσίες της > Εξυγίανση
Χειρισμός τροφίμων
Food handling
Food service > Safety measures
Food service > Sanitation
Διαθέσιμο Online:http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0647/00024960-d.html
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food hygiene, microbiology and HACCP/
    ανά: Forsythe, S. J.
    Έκδοση: (1998)
  • Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
    ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
    Έκδοση: (2004)
  • Elementary food science /
    ανά: Vieira, Ernest R.
    Έκδοση: (1996)
  • Principles of food sanitation /
    ανά: Marriott, Norman G.
    Έκδοση: (1999)
  • Aviation food safety /
    ανά: Sheward, Erica
    Έκδοση: (2006)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_m3rh8kb8cca95s1k0q52203rv3