Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Food chemistry/
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Food chemistry/

Συλλογικό Έργο: Dekker Marcel, Taylor & Francis
Άλλοι συγγραφείς: Fennema, Owen R., Fennema, Owen R
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York: Marcel Dekker, c1996
Έκδοση:3η έκδ.
Σειρά:Food science and technology (Marcel Dekker
Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; v. 76
Food Science and Technology
Θέματα:
Τρόφιμα > Ανάλυση
Τρόφιμα > Σύνθεση
Food > Analysis
Food > Composition
Τρόφιμα > Συστατικά
Boca Raton
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
    ανά: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
    Έκδοση: (1996)
  • Essentials of food science/
    ανά: Vaclavik, Vickie A.
    Έκδοση: (2003)
  • Χημεία τροφίμων/
    ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
    Έκδοση: (1997)
  • Handbook of food analysis /
    Έκδοση: (1996)
  • Handbook of indices of food quality and authenticity /
    ανά: Singhal, Rekha S.
    Έκδοση: (1997)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_l97a1su2tauto4v3j3im85tqt1