Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Hazard analysis critical contr...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Hazard analysis critical control point evaluations a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage /
Κύριος συγγραφέας:
Bryan, Frank L.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
World Health Organization
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Geneva :
World Heatlh Organization,
1992
Θέματα:
Food handling
Food contamination
Health risk assessment
Food
>
Microbiology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Aviation food safety /
ανά: Sheward, Erica
Έκδοση: (2006)
HACCP : : establishing hazard analysis critical control point programs: a workshop manual /
Έκδοση: (1995)
Food hygiene, microbiology and HACCP/
ανά: Forsythe, S. J.
Έκδοση: (1998)
The microbiological risk assessment of food /
ανά: Forsythe, S. J.,
Έκδοση: (2002)
Elementary food science /
ανά: Vieira, Ernest R.
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......