Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The manual of manufacturing me...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The manual of manufacturing meat quality /
Κύριος συγγραφέας:
Church, P. N.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
British Food Manufacturing Industries Research Association
Άλλοι συγγραφείς:
Wood, J. M.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Elsevier Applied Science ,
c1992 .
Θέματα:
Meat industry and trade
>
Quality control
Meat
>
Quality
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Technology of meat and meat products /
Έκδοση: (1992)
HACCP in meat, poultry and fish processing /
Έκδοση: (1995)
Meat hygiene /
Έκδοση: (1957)
Meat hygiene /
Έκδοση: (1967)
The meat we eat /
ανά: Ziegler, Percival Thomas
Έκδοση: (1953)
×
Φορτώνει......