Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Psychological basis of sensory...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Psychological basis of sensory evaluation /
Άλλοι συγγραφείς:
MacFie, H. J. H.
,
McBride, R. L.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York : New York, NY, USA :
Elsevier Applied Science ; Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Pub. ,
c1990 .
Θέματα:
Food
>
Sensory evaluation
>
Psychological aspects
Taste
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Sensory analysis of foods
Έκδοση: (1988)
Consumer sensory testing for product development /
ανά: Resurreccion, Anna V. A.
Έκδοση: (1998)
Objective methods in food quality assessment /
Έκδοση: (1987)
Aroma and flavor lexicon for sensory evaluation : terms, definitions, references, and examples /
Έκδοση: (1996)
Sensory evaluation of food : principles and practices /
ανά: Lawless, Harry T.
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......