Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Carbohydrates in food /
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Carbohydrates in food /

Άλλοι συγγραφείς: Eliasson, Ann-Charlotte 1953-, Eliasson, Ann-Charlotte, 1953-, Eliasson, Ann-Charlotte
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York : Marcel Dekker , c1996 .
Σειρά:Food science and technology ; 74
Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 74.
Θέματα:
Food > Carbohydrate content
Τροφή > Υδατάνθρακες
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food antioxidants : technological, toxicological and health perspectives /
    Έκδοση: (1996)
  • Food polysaccharides and their applications
    Έκδοση: (1995)
  • Protein functionality in food systems /
    Έκδοση: (1994)
  • Colloids in food /
    ανά: Dickinson, Eric.
    Έκδοση: (1982)
  • Water activity in foods : fundamentals and applications /
    Έκδοση: (2007)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_adg5b3s7ed307rhg47i4fqtjg4