Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Principles and applications of...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Principles and applications of modified atmosphere packaging of foods /
Άλλοι συγγραφείς:
Blakistone, Barbara A.
,
Blakistone, B. A.
,
Blakistone, Barbara A
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic & Professional ,
1998 .
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food
>
Packaging
Protective atmospheres
Seafood
>
Packaging
Food
>
Preservation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Modified atmosphere packaging of food /
Έκδοση: (1991)
Food packaging principles and practice /
ανά: Robertson, Gordon L., 1946-
Έκδοση: (1993)
Flexible food packaging : questions and answers /
ανά: Hirsch, Arthur, 1921-
Έκδοση: (1991)
Plastics in food packaging : properties, design, and fabrication /
ανά: Brown, William E., 1927-
Έκδοση: (1992)
Food packaging and preservation /
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......