Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Sugar confectionery manufactur...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Sugar confectionery manufacture /
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic & Professional ,
1995 .
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Confectionery
Confectionery.
Confectionery
>
Production.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Chocolate, cocoa, and confectionery : science and technology /
ανά: Minifie, Bernard W.
Έκδοση: (1989)
The analysis of variance /
ανά: Scheff, Henry , 1907-
Έκδοση: (1999)
Potential theory in gravity and magnetic applications /
ανά: Blakely, Richard J.
Έκδοση: (1995)
Principles of engineering manufacture/
Έκδοση: (1996)
Sweeteners and sugar alternatives in food technology/
Έκδοση: (2006)
×
Φορτώνει......