Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Sweeteners and sugar alternati...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Sweeteners and sugar alternatives in food technology/

Άλλοι συγγραφείς: Mitchell, Helen 1960-, Mitchell, Helen
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Oxford Ames, Iowa: Blackwell Pub., 2006
Θέματα:
Sweeteners
Sugar substitutes
Sugars in human nutrition
ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ
ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
SWEETENERS
SUGAR SUBSTITUTES
SUGARS IN HUMAN NUTRITION
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Whole grains and health /
    Έκδοση: (2007)
  • Food and feed from legumes and oilseeds /
    Έκδοση: (1996)
  • Sugar year book 1963 /
    Έκδοση: (1964)
  • Sugar beet /
    Έκδοση: (2006)
  • Κλινική διατροφή/
    ανά: Κατσιλάμπρος, Νικόλαος
    Έκδοση: (2006)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_usk99c2rdkqf9rtba6r9pq2227