Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food colour and appearance /
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food colour and appearance /
Κύριος συγγραφέας:
Hutchings, John B.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic & Professional ,
1994 .
Έκδοση:
1st ed.
Θέματα:
Color of food
Coloring matter in food
Food presentation
Food
>
Sensory evaluation
Food additives
Πρόσθετα τροφίμων
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Natural food colorants
Έκδοση: (1996)
Food emulsifiers and their applications /
Έκδοση: (1997)
Theory, determination and control of physical properties of food materials /
Έκδοση: (1975)
Sensory analysis of foods
Έκδοση: (1988)
Sensory evaluation of food : principles and practices /
ανά: Lawless, Harry T.
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......