Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Guide to quality management sy...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Guide to quality management systems for the food industry /
Κύριος συγγραφέας:
Early, R.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional ,
1995 .
Θέματα:
Food industry and trade
>
Quality control
Quality assurance
Food industry and trade
>
Quality control.
Quality assurance.
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Διασφάλιση ποιότητας
Quality Assurance
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food quality management : a techno-managerial approach /
ανά: Luning, P. A
Έκδοση: (2006)
Instrumental methods for quality assurance in foods/
Έκδοση: (1991)
The management and control of quality/
ανά: Evans, James R. 1950-
Έκδοση: (2002)
Quality assurance for the food industry : a practical approach /
ανά: Vasconcellos, J. Andres
Έκδοση: (2004)
Quality management systems for the food industry : a guide to ISO 9001/2 /
ανά: Bolton, Andrew
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......