Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Guide to quality management sy...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Guide to quality management systems for the food industry /

Κύριος συγγραφέας: Early, R.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London : Blackie Academic & Professional , 1995 .
Θέματα:
Food industry and trade > Quality control
Quality assurance
Food industry and trade > Quality control.
Quality assurance.
Τρόφιμα > Βιομηχανία και εμπόριο > Ποιοτικός έλεγχος
Διασφάλιση ποιότητας
Quality Assurance
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food quality management : a techno-managerial approach /
    ανά: Luning, P. A
    Έκδοση: (2006)
  • Instrumental methods for quality assurance in foods/
    Έκδοση: (1991)
  • The management and control of quality/
    ανά: Evans, James R. 1950-
    Έκδοση: (2002)
  • Quality assurance for the food industry : a practical approach /
    ανά: Vasconcellos, J. Andres
    Έκδοση: (2004)
  • Quality management systems for the food industry : a guide to ISO 9001/2 /
    ανά: Bolton, Andrew
    Έκδοση: (1997)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_tprq537donn91f1q7m1q8qlqf1