Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food engineering laboratory ma...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food engineering laboratory manual /
Κύριος συγγραφέας:
Barbosa-Canovas, Gustavo V.
Άλλοι συγγραφείς:
Ma, Li, 1963-
,
Barletta, Blas.
,
Ma, Li
,
Barletta, Blas
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Lancaster, PA :
Technomic Pub. Co.,
c1997.
Θέματα:
Food
>
Analysis
>
Laboratory manuals.
Food
>
Analysis
>
Laboratory manuals
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Nonthermal preservation of foods
ανά: Barbosa Canovas, Gustavo V.
Έκδοση: (1998)
Innovations in food processing /
ανά: Barbosa-Canovas, Gustavo V
Έκδοση: (2000)
Laboratory manual in physical geology /
Έκδοση: (1997)
Laboratory methods in food and dairy microbiology /
ανά: Harrigan, W. F.
Έκδοση: (1976)
Physics laboratory manual /
ανά: Wall, Clifford N.
Έκδοση: (1962)
×
Φορτώνει......