Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food oils and fats
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food oils and fats technology, utilization, and nutrition /
Κύριος συγγραφέας:
Lawson, Harry W
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Chapman & Hall,
c1995
Θέματα:
Oils and fats, Edible
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fats and oils /
ανά: Stauffer, Clyde E.
Έκδοση: (1996)
Refining of oils and fats : for edible purposes /
Έκδοση: (1962)
Fats and oils : formulating and processing for applications /
ανά: O'Brien, Richard D.
Έκδοση: (2004)
Fats in food technology /
Έκδοση: (2002)
Supercritical fluid technology in oil and lipid chemistry
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......