Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Methods to assess quality and...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Methods to assess quality and stability of oils and fat-containing foods/
Άλλοι συγγραφείς:
Warner, Kathleen
,
Eskin, N. A. M.
,
Eskin, N. A. Michael
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Champaign, Ill.:
AOCS,
c1995
Θέματα:
Oils and fats, Edible
>
Quality control
Food adulteration and inspection
Food industry and trade
>
Quality control
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Oils and fats authentication /
Έκδοση: (2002)
Nondestructive testing of food quality /
Έκδοση: (2008)
Food oils and fats technology, utilization, and nutrition /
ανά: Lawson, Harry W
Έκδοση: (1995)
Fats in food technology /
Έκδοση: (2002)
Food safety and food quality /
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......