Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Mechanism and theory in food c...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Mechanism and theory in food chemistry /
Κύριος συγγραφέας:
Wong, Dominic W. S.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York, N.Y. :
Van Nostrand Reinhold,
c1989.
Θέματα:
Food
>
Analysis.
Food
>
Composition.
Chemical reactions.
Χημικές αντιδράσεις
Chemical reactions
Χημεία τροφίμων
Food
>
Analysis
Food
>
Composition
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food : the chemistry of its components /
ανά: Coultate, Tom P.
Έκδοση: (1996)
New physico-chemical techniques for the characterization of complex food systems
Έκδοση: (1995)
Food enzymes structure and mechanism /
ανά: Wong, Dominic W. S.
Έκδοση: (1995)
Analytical chemistry of foods /
ανά: James, C. S.
Έκδοση: (1999)
Essentials of food science/
ανά: Vaclavik, Vickie
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......