Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Microbiology of marine food pr...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Microbiology of marine food products /
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1991.
Θέματα:
Seafood
>
Microbiology.
Seafood
>
Safety measures.
Θαλασσινά
>
Μικροβιολογία
Θαλασσινά
>
Μέτρα ασφαλείας
Seafood
>
Microbiology
Seafood
>
Safety measures
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
The microbiological safety and quality of food/
Έκδοση: (2000)
Food hygiene, microbiology and HACCP/
ανά: Forsythe, S. J.
Έκδοση: (1998)
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (1995)
Advances in seafood biochemistry : composition and quality : papers from the American Chemical Society Annual Meeting, New Orleans, Louisiana /
Έκδοση: (1992)
Microbial safety of minimaly processed foods/
Έκδοση: (2003)
×
Φορτώνει......