Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Microbiology of marine food pr...
  • Περιγραφή
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Microbiology of marine food products /

Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York : Van Nostrand Reinhold, c1991.
Θέματα:
Seafood > Microbiology.
Seafood > Safety measures.
Θαλασσινά > Μικροβιολογία
Θαλασσινά > Μέτρα ασφαλείας
Seafood > Microbiology
Seafood > Safety measures
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • The microbiological safety and quality of food/
    Έκδοση: (2000)
  • Food hygiene, microbiology and HACCP/
    ανά: Forsythe, S. J.
    Έκδοση: (1998)
  • Food microbiology /
    ανά: Adams, M. R.
    Έκδοση: (1995)
  • Advances in seafood biochemistry : composition and quality : papers from the American Chemical Society Annual Meeting, New Orleans, Louisiana /
    Έκδοση: (1992)
  • Microbial safety of minimaly processed foods/
    Έκδοση: (2003)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_ksq89uegbvdajph3hvd78eh4h6