Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Dairy microbiology handbook/
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Dairy microbiology handbook/
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Wiley John
Άλλοι συγγραφείς:
Robinson, R. K.
,
Robinson, Richard K.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York:
John Wiley & Sons,
c2002
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Μικροβιολογία γαλακτοκομικών
>
Εγχειρίδια κλπ.
Dairy microbiology
>
Handbooks, manuals, etc.
Τεχνολογία τροφίμων
Γαλακτοκομικά προϊόντα
>
Μικροβιολογία
>
Εγχειρίδια κλπ
Dairy microbiology
>
Handbooks, manuals etc.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Handbook of dairy foods and nutrition/
ανά: Miller, Gregory D.
Έκδοση: (1994)
Laboratory methods in food and dairy microbiology /
ανά: Harrigan, W. F.
Έκδοση: (1976)
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M.
Έκδοση: (1992)
Handbook of functional dairy products/
Έκδοση: (2004)
Microbiology : an introduction /
ανά: Tortora, Gerard J.
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......