Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Dairy microbiology handbook/
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Dairy microbiology handbook/

Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Wiley John
Άλλοι συγγραφείς: Robinson, R. K., Robinson, Richard K.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York: John Wiley & Sons, c2002
Έκδοση:3rd ed.
Θέματα:
Μικροβιολογία γαλακτοκομικών > Εγχειρίδια κλπ.
Dairy microbiology > Handbooks, manuals, etc.
Τεχνολογία τροφίμων
Γαλακτοκομικά προϊόντα > Μικροβιολογία > Εγχειρίδια κλπ
Dairy microbiology > Handbooks, manuals etc.
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Πίνακας περιεχομένων
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Handbook of dairy foods and nutrition/
    ανά: Miller, Gregory D.
    Έκδοση: (1994)
  • Laboratory methods in food and dairy microbiology /
    ανά: Harrigan, W. F.
    Έκδοση: (1976)
  • Modern food microbiology/
    ανά: Jay, James M.
    Έκδοση: (1992)
  • Handbook of functional dairy products/
    Έκδοση: (2004)
  • Microbiology : an introduction /
    ανά: Tortora, Gerard J.
    Έκδοση: (1998)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_v9nlvfnobbia62etbalb77a4p5