Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Laboratory methods in food and...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Laboratory methods in food and dairy microbiology /
Κύριος συγγραφέας:
Harrigan, W. F.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Academic Press,
1976.
Έκδοση:
Rev. ed. /
Θέματα:
Food
>
Microbiology
>
Laboratory manuals.
Dairy microbiology
>
Laboratory manuals.
Food
>
Microbiology
>
Technique.
Dairy microbiology
>
Technique.
Food
>
Microbiology
>
Laboratory manuals
Dairy microbiology
>
Laboratory manuals
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Compendium of methods for the microbiological examination of foods /
Έκδοση: (2001)
Food microbiology : a laboratory manual /
ανά: Yousef, Ahmed.E
Έκδοση: (2003)
Microbiological applications : laboratory manual in general microbiology.
ανά: Benson, Harold J.
Έκδοση: (2002)
Dairy microbiology handbook/
Έκδοση: (2002)
The microbiology of safe food/
ανά: Forsythe, Steve J.
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......