Μελέτη παραγωγής μπύρας με χρήση ζυμών non-Sacharomyces

Nowadays the interest in using non-Saccharomyces yeast to ferment beer has been increased. Different yeast strains can produce beer with a unique and very complex aroma and flavour profile. Using non-conventional yeast gives brewers an unparalleled selling point to differentiate themselves. However...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Αναστασάκου-Παρασκευοπούλου, Αικατερίνη, Anastasakou-Paraskevopoulou, Aikaterini
Άλλοι συγγραφείς: Ωραιοπούλου, Βασιλική
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2018
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/48197