Παραπομπή APA

Αναστασάκου-Παρασκευοπούλου, Α., & Ωραιοπούλου, Β. (2018). Μελέτη παραγωγής μπύρας με χρήση ζυμών non-Sacharomyces. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Παραπομπή Chicago Style

Αναστασάκου-Παρασκευοπούλου, Αικατερίνη, and Βασιλική Ωραιοπούλου. Μελέτη παραγωγής μπύρας με χρήση ζυμών Non-Sacharomyces. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.

Παραπομπή MLA

Αναστασάκου-Παρασκευοπούλου, Αικατερίνη, and Βασιλική Ωραιοπούλου. Μελέτη παραγωγής μπύρας με χρήση ζυμών Non-Sacharomyces. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.