Αναστασάκου-Παρασκευοπούλου, Α., & Ωραιοπούλου, Β. (2018). Μελέτη παραγωγής μπύρας με χρήση ζυμών non-Sacharomyces. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΑναστασάκου-Παρασκευοπούλου, Αικατερίνη, and Βασιλική Ωραιοπούλου. Μελέτη παραγωγής μπύρας με χρήση ζυμών Non-Sacharomyces. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.
Παραπομπή MLAΑναστασάκου-Παρασκευοπούλου, Αικατερίνη, and Βασιλική Ωραιοπούλου. Μελέτη παραγωγής μπύρας με χρήση ζυμών Non-Sacharomyces. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.