Επίδραση της Υπερυψηλής Πίεσης στη μαγιά αρτοποιίας (Saccharomyces cerevisiae) και στη διεργασία της αυτόλυσης για την παραλαβή εκχυλίσματος μαγιάς

Το εκχύλισμα μαγιάς είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα τα οποία παραλαμβάνονται από το είδος ζύμης Saccharomyces cerevisiae, τη γνωστή μαγιά αρτοποιίας. Το εκχύλισμα μαγιάς τυγχάνει ευρείας χρήσης στη βιομηχανία τροφίμων, ως βασικός παράγων ενίσχυσης γεύσης. Το εκχύλισμα μαγιάς προστίθεται σε δ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Λημναίος, Αθανάσιος, Limnaios, Athanasios
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2018
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/47758