Παραπομπή APA

Λημναίος, Α., & Ταούκης, Π. (2018). Επίδραση της Υπερυψηλής Πίεσης στη μαγιά αρτοποιίας (Saccharomyces cerevisiae) και στη διεργασία της αυτόλυσης για την παραλαβή εκχυλίσματος μαγιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Παραπομπή Chicago Style

Λημναίος, Αθανάσιος, and Πέτρος Ταούκης. Επίδραση της Υπερυψηλής Πίεσης στη μαγιά αρτοποιίας (Saccharomyces Cerevisiae) και στη διεργασία της αυτόλυσης για την παραλαβή εκχυλίσματος μαγιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.

Παραπομπή MLA

Λημναίος, Αθανάσιος, and Πέτρος Ταούκης. Επίδραση της Υπερυψηλής Πίεσης στη μαγιά αρτοποιίας (Saccharomyces Cerevisiae) και στη διεργασία της αυτόλυσης για την παραλαβή εκχυλίσματος μαγιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2018.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.