Παραγωγή οίνου και τσίπουρου από μέλι

Η παρούσα διπλωματική εργασία είχε ως στόχο τη μελέτη παραγωγής αλκοόλης από μέλι, με ενδιάμεσο προϊόν το κρασί και τελικό προϊόν το τσίπουρο. Η μελέτη βασίστηκε στα διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα εμφάνιζαν τα τελικά προϊόντα, γι’ αυτό το λόγο επιλέχθηκε η μελέτη ενός είδους μελιού του εμπορίου,...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Φιλοπούλου, Βασιλική, Filopoulou, Vasiliki
Άλλοι συγγραφείς: Κροκίδα, Μαγδαληνή
Μορφή: bachelorThesis
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών 2018
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/47458