Στρατηγικές αντίστασης στην κρίση για τις ελληνικές εταιρίες τροφίμων

Στη συγκεκριμένη μεταπτυχιακή εργασία θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε κατά πόσο οι ελληνικές εταιρίες τροφίμων έχουν αντισταθεί στην οικονομική κρίση την περίοδο 2010, 2017 και τους τρόπους που πέτυχαν την αντίσταση αυτή. Είναι παγκοσμίως γνωστό πώς η συγκεκριμένη ύφεση είναι η μεγαλύτερη ύφεση σ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Περτσίνης, Ιωάννης, Pertsinis, Ioannis
Άλλοι συγγραφείς: Λιούκας, Σπυρίδων
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών 2018
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/47038