Περιβαλλοντική αξιολόγηση βιομηχανιών τροφίμων & ποτών με χρήση της μεθοδολογίας «HAPI-E»

Στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής και της περιβαλλοντικής ρύπανσης του πλανήτη, χρειάζεται να εξασφαλιστούν επαρκείς φυσικοί πόροι για τις μελλοντικές γενιές ενεργώντας πιο έξυπνα και πιο στρατηγικά, αξιοποιώντας όσο το δυνατόν αποδοτικότερα τους πόρους αυτούς. Στόχος της παρούσας διπλωματικής είν...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Σπήλιος, Χρυσόστομος, Spilios, Chrysostomos
Άλλοι συγγραφείς: Αραβώσης, Κωνσταντίνος
Μορφή: bachelorThesis
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/46341