Σπήλιος, Χ., & Αραβώσης, Κ. (2017). Περιβαλλοντική αξιολόγηση βιομηχανιών τροφίμων & ποτών με χρήση της μεθοδολογίας «HAPI-E». Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας.
Παραπομπή Chicago StyleΣπήλιος, Χρυσόστομος, and Κωνσταντίνος Αραβώσης. Περιβαλλοντική αξιολόγηση βιομηχανιών τροφίμων & ποτών με χρήση της μεθοδολογίας «HAPI-E». Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2017.
Παραπομπή MLAΣπήλιος, Χρυσόστομος, and Κωνσταντίνος Αραβώσης. Περιβαλλοντική αξιολόγηση βιομηχανιών τροφίμων & ποτών με χρήση της μεθοδολογίας «HAPI-E». Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2017.