Μελέτη προ-επεξεργασίας με παλμικά ηλεκτρικά πεδία και ωσμοτική αφυδάτωση για τη παραγωγή ξηρών προϊόντων goji berry

Τα τελευταία χρόνια, η επιστημονική θεώρηση της ορθής διατροφής εστιάζει μεταξύ άλλων και στην αυξημένη κατανάλωση τροφών φυτικής προέλευσης, όπως φρούτων και λαχανικών, οι οποίες έχουν ευεργετικά οφέλη για την ανθρώπινη υγεία και ευεξία. Δίνεται μάλιστα έμφαση σε τροφές με πλούσιες σε βιοδραστικά σ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Χαλκιά, Αικατερίνη, Chalkia, Aikaterini
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45851