Παραγωγή μπισκότων ελεύθερων γλουτένης
Η τεχνολογία παραγωγής μπισκότων ελεύθερων γλουτένης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια για τη βιομηχανία τροφίμων, αφού αφορά προϊόντα των οποίων η κατανάλωση αυξάνεται συνεχώς. Η κατανάλωση προϊόντων ελεύθερων γλουτένης γίνεται πλέον όχι μόνο από άτομα που πάσχουν από την ασθένει...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | bachelorThesis |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών
2017
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/45599 |
