Παναγόπουλος, Α., & Τζιά, Κ. (2017). Παραγωγή μπισκότων ελεύθερων γλουτένης. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
Παραπομπή Chicago StyleΠαναγόπουλος, Αργύρης, and Κωνσταντίνα Τζιά. Παραγωγή μπισκότων ελεύθερων γλουτένης. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2017.
Παραπομπή MLAΠαναγόπουλος, Αργύρης, and Κωνσταντίνα Τζιά. Παραγωγή μπισκότων ελεύθερων γλουτένης. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2017.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.