Ανάπτυξη μοντέλου εκτίμησης της περιεχόμενης ποσότητας υδατανθράκων στα λαμβανόμενα γεύματα από φωτογραφικά στιγμιότυπα
Η παρακολούθηση της διατροφικής αξίας των λαμβανόμενων γευμάτων μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με χρόνιες ασθένειες που εξαρτώνται από τη διατροφή. Στη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη συγκεκριμένα, η εκτίμηση της ποσότητας υδατανθράκων του γεύματος είναι καθοριστι...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/44115 |