Ανάπτυξη μοντέλου εκτίμησης της περιεχόμενης ποσότητας υδατανθράκων στα λαμβανόμενα γεύματα από φωτογραφικά στιγμιότυπα

Στην παρούσα διπλωματική εργασία διερευνήθηκε η χρήση τεχνικών βαθιάς μάθησης και πιο συγκεκριμένα Συνελικτικών Νευρωνικών Δικτύων (ΣΝΔ) για την αυτόματη αναγνώριση τροφών από φωτογραφικά τους στιγμιότυπα. Για την ανάπτυξη των μοντέλων ταξινόμησης εφαρμόστηκε η αρχιτεκτονική ResNet των 50 επιπέδων,...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Κούκιος - Πανόπουλος, Σωτήριος, Koukios - Panopoulos, Sotirios
Άλλοι συγγραφείς: Νικήτα, Κωνσταντίνα Σ.
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών. Εργαστήριο Βιοϊατρικών Προσομοιώσεων και Απεικονιστικής Τεχνολογίας 2018
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/46836