Μελέτη της επίδρασης παλλόμενων ηλεκτρικών πεδίων και ωσμωτικής αφυδάτωσης στη βελτίωση της ποιότητας και διατηρησιμότητας κατεψυγμένου ακτινιδίου

Τα φρούτα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής του ανθρώπου λόγω της υψηλής θρεπτικής αξίας που τα χαρακτηρίζουν. Όμως λόγω της ευαισθησίας που παρουσιάζουν είναι απαραίτητη η εύρεση μεθόδων συντήρησής τους, προκειμένου να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους. Η κατάψυξη αποτελεί μια από τις σημαντι...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Ζαχαρίου, Ισμήνη, Zachariou, Ismini
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/44050