Ξήρανση τροφίμων με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας αποτέλεσε η ξήρανση τροφίμων με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγκεκριμένα ηλιακής ενέργειας, βιομάζας και γεωθερμικής ενέργειας. Στο πρώτο κεφάλαιο μελετήθηκε η ξήρανση τροφίμων με τη χρήση ηλιακής ενέργειας. Συγκεκριμένα μελετήθηκαν ο μηχαν...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Πουλοπούλου, Ηλέκτρα, Poulopoulou, Ilektra
Άλλοι συγγραφείς: Κορωνάκη, Ειρήνη
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θερμότητας 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/43445