Ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης τροφίμων και θερμοφυσικές ιδιότητες αυτών
Σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι να μελετήσει τους ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης τροφίμων και τις θερμοφυσικές ιδιότητες αυτών. Στο 1ο Κεφάλαιο παρουσιάζονται οι μέθοδοι υπολογισμού θερμοφυσικών ιδιοτήτων των τροφίμων ενώ παρατίθενται παραδείγματα και πίνακες δεδομένων μετρήσεως των παραπάνω...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θερμότητας
2015
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42596 |