Ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης τροφίμων και θερμοφυσικές ιδιότητες αυτών

Σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι να μελετήσει τους ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης τροφίμων και τις θερμοφυσικές ιδιότητες αυτών. Στο 1ο Κεφάλαιο παρουσιάζονται οι μέθοδοι υπολογισμού θερμοφυσικών ιδιοτήτων των τροφίμων ενώ παρατίθενται παραδείγματα και πίνακες δεδομένων μετρήσεως των παραπάνω...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Κωνσταντίνου, Ανδρέας, Konstantinou, Andreas
Άλλοι συγγραφείς: Κορωνάκη, Ειρήνη
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θερμότητας 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42596