Αποτύπωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στα στάδια της παραγωγικής αλυσίδας της βιομηχανίας αλεύρων και ζαχαροπλαστικής. Μέθοδοι μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα σε προϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων.

Το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής επιβαρύνεται από το σύγχρονο τρόπο ζωής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέσει μεταξύ των προτεραιοτήτων της τον περιορισμό της έκλυσης αερίων του θερμοκηπίου από τις ανθρώπινες δραστηριότητες, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ορθολογική κατανάλωση φυσικών πόρων και ενέργε...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Κουμουτσάκου, Μαρίνα, Koumoutsakou, Marina
Άλλοι συγγραφείς: Λοϊζίδου, Μαρία
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόνιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41537