Ενσωμάτωση αλεύρου ζέας σε φρέσκα και κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα

Η τεχνολογία παρασκευής αρτοσκευασμάτων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βιομηχανία τροφίμων, αφού αφορά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης με υψηλή διατροφική αξία και ευχάριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Τα αρτοσκευάσματα ειδικά, αποτελούν ένα ξεχωριστό προϊόν, καθώς παράγονται από το ζυμάρι,...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Φρακολάκη, Γεωργία, Frakolaki, Georgia
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: bachelorThesis
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41190