Φρακολάκη, Γ., & Τζιά, Κ. (2015). Ενσωμάτωση αλεύρου ζέας σε φρέσκα και κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΦρακολάκη, Γεωργία, and Κωνσταντίνα Τζιά. Ενσωμάτωση αλεύρου ζέας σε φρέσκα και κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.
Παραπομπή MLAΦρακολάκη, Γεωργία, and Κωνσταντίνα Τζιά. Ενσωμάτωση αλεύρου ζέας σε φρέσκα και κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.