Ψηφιακή ανακατασκευή μήτρας πορώδους δομής τροφίμων και πρόβλεψη του συντελεστή διάχυσης υγρασίας

Η εντατικοποίηση του σύγχρονου δυτικού τρόπου ζωής έχει οδηγήσει στην αυξημένη κατανάλωση τυποποιημένων τροφίμων, τα οποία όμως ταυτόχρονα πρέπει να χαρακτηρίζονται από επιθυμητή εμφάνιση, αυξημένη διατηρησιμότητα, χαμηλό κόστος και υψηλή διατροφική αξία, περιέχοντας περιορισμένα λιπαρά και σάκχαρα,...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Καρύδη, Ευγενία, Karydi, Evgenia
Άλλοι συγγραφείς: Ασκούνης, Δημήτριος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Ηλεκτρικών Βιομηχανικών Διατάξεων και Συστημάτων Αποφάσεων. Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης 2014
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/40922